krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masła. Smacznego!<br><gap><br>Ryż <name type="prod">SOTTO</> długoziarnisty w torebkach do łatwego przygotowania<br>Ryż marki <name type="prod">Sotto</> długoziarnisty biały charakteryzuje się długim, wysmukłym ziarnem. Po ugotowaniu wg zaleconego przepisu nie skleja się i ma śnieżnobiałą barwę.<br>Kurczak a la <name type="prod">SOTTO</><br>1 kurczak, 4 jaja, 6 łyżek oleju, bułka tarta, mąka, słodka papryka, pieprz, przyprawy do smaku, olej do smażenia.<br>Kurczaka podzielić na porcje, natrzeć przyprawami. Mięso obtoczyć w mace, jajku i bulce tartej wymieszanej z mieloną papryką, ponownie obtoczyć w jajku i bulce. Smażyć na gorącym oleju. Ryż gotować wg załączonego przepisu, podawać razem. Życzymy smacznego!<br><gap><br>Marka <name type="prod">SOTTO