Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy medyczne
Rok: 2000
Napój z soku burakowego. z satysfakcją można spożywać bez żadnych dodatków, jako napój orzeźwiający. Sok ten można wzbogacić dodając pieprz, natkę pietruszki, posiekany młody koperek lub szczypiorek. Osobom, które stwierdzą zbyt esencjonalny smak napoju, polecamy rozcieńczenie soku niegazowaną wodą mineralną.

Chłodnik z kefirem jogurtem lub zsiadłym mlekiem.
* 2 szklanki soku burakowego "VITAPOL"
* 2 szklanki zsiadłego mleka lub kefiru
* 1 łyżka posiekanego szczypioru
* 1 łyżka posiekanego kopru
* 1 kiszony ogórek
* sól, cukier, pieprz
Zsiadłe mleko, jogurt lub kefir roztrzepać z fermentowanym sokiem burakowym, dodać starty na drobnej tarce ogórek i posiekaną zieleninę, doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem. Serwować jako napój
Napój z soku burakowego. z satysfakcją można spożywać bez żadnych dodatków, jako napój orzeźwiający. Sok ten można wzbogacić dodając pieprz, natkę pietruszki, posiekany młody koperek lub szczypiorek. Osobom, które stwierdzą zbyt esencjonalny smak napoju, polecamy rozcieńczenie soku niegazowaną wodą mineralną.<br><br>Chłodnik z kefirem jogurtem lub zsiadłym mlekiem.<br>* 2 szklanki soku burakowego "VITAPOL" <br>* 2 szklanki zsiadłego mleka lub kefiru<br>* 1 łyżka posiekanego szczypioru<br>* 1 łyżka posiekanego kopru<br>* 1 kiszony ogórek<br>* sól, cukier, pieprz<br>Zsiadłe mleko, jogurt lub kefir roztrzepać z fermentowanym sokiem burakowym, dodać starty na drobnej tarce ogórek i posiekaną zieleninę, doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem. Serwować jako napój
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego