Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy produktów spożywczych
Rok: 2000
MIÓD pszczeli
GRYCZANY
Miód gryczany ma barwę ciemnoherbacianą posiada silny zapach i ostry bardzo charakterystyczny smak. Poleca się na zrastanie kości po złamaniach.
Zawiera znaczną ilość magnezu dlatego stosowany jest w diecie antynowotworowej oraz w leczeniu schorzeń na tle miażdżycowym.

MIÓD pszczeli
WRZOSOWY
Miód wrzosowy w stanie płynnym ma barwę czerwono-brunatną i konsystencję galaretowatą silnie aromatyczny w smaku mało słodki lekko gorzkawy.
Stosowany przy zaburzeniach dróg moczowych i gruczołu krokowego (prostaty).
Profilaktycznie polecany dla panów po trzydziestce.

MIÓD pszczeli
SPADZIOWY
Miód spadziowy posiada przeważnie zabarwienie ciemnobrunatne, aromat słaby lekko korzenny lub żywiczny.
Ma zastosowanie w leczeniu schorzeń górnych dróg oddechowych.

MIÓD
MIÓD pszczeli<br>GRYCZANY<br>Miód gryczany ma barwę ciemnoherbacianą posiada silny zapach i ostry bardzo charakterystyczny smak. Poleca się na zrastanie kości po złamaniach.<br>Zawiera znaczną ilość magnezu dlatego stosowany jest w diecie antynowotworowej oraz w leczeniu schorzeń na tle miażdżycowym.<br><br>MIÓD pszczeli<br>WRZOSOWY<br>Miód wrzosowy w stanie płynnym ma barwę czerwono-brunatną i konsystencję galaretowatą silnie aromatyczny w smaku mało słodki lekko gorzkawy.<br>Stosowany przy zaburzeniach dróg moczowych i gruczołu krokowego (prostaty).<br>Profilaktycznie polecany dla panów po trzydziestce.<br><br>MIÓD pszczeli<br>SPADZIOWY<br>Miód spadziowy posiada przeważnie zabarwienie ciemnobrunatne, aromat słaby lekko korzenny lub żywiczny.<br>Ma zastosowanie w leczeniu schorzeń górnych dróg oddechowych.<br><br>MIÓD
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego