Jakie niedobre.</><br><who3>Ale dlaczego, ale nie pluj, proszę cię. Już mnie nie rusza <gap> </><br><who1>Nie ma żadnego płynu prócz, prócz tych chemikaliów.</><br><who4> <gap> Dzięki dwaj.</><br><who1>To byłoby <gap> </><br><who3>Bardzo pikantne tak?</><br><who4>Ja mam łagodne, ja nie lubię pikantnego.</><br><who1>Dlaczego?</><br><who4>Bo nie czuję smaku, bo mnie pali.</><br><who1>Dokładnie, to <gap> </><br><who2>A ja zawsze wkładam całą czuszkę.</><br><who1>Są takie <gap> </><br><who3>Gdzie?</><br><who4>To w Białymstoku jest tak?</><br><who1>Najlepsza chińska knajpa jest w Białymstoku, w ogóle jakąkolwiek znałem, bo <gap> woda jest w kurczaku, ocieka <gap> jest po prostu zeuropeizowana, może <gap> jest wszystko tak zrobione...</><br><who4>Od razu ze smakiem?</><br><who1> <gap> suche z tej wody <gap> bardzo pikantne, pięćdziesiąt procent, może, mnóstwo tego, że było