górnej półce i włączyć grill) do chwili, aż ser się rozpuści (nie dłużej niż 5 min).<br><gap><br><name type="prod">Cannelloni</> di carne<br><name type="prod">Cannelloni</> nadziewane mięsem<br>50 dag <name type="prod">cannelloni</>, 2 łyżki tartego <name type="prod">parmezanu</>. Farsz: 5 dag masła, po 25 dag cielęciny i wieprzowiny, 10 dag wątróbki drobiowej, 2 cebule, 3-4 ząbki czosnku, 10 dag tartego <name type="prod">parmezanu</>, jajo, 10 listków bazylii, pól łyżeczki posiekanego rozmarynu, 2 szklanki bulionu z kury, 5 dag masła, 3-4 łyżki oliwy z oliwek, łyżka mąki, pieprz, sól; po 1,5 szklanki sosu pomidorowego z bazylią i beszamelowego<br>Pokrojone w kostkę mięso o wątróbkę oprószyć mąką i podsmażyć na oliwie