sól, pieprz, olej, 1/2 szklanki śmietany, cebul (duszona), 6 łyżek tartej bułki<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Ze składników przygotuj ciasto naleśnikowe.<br>2. Posmaruj słoniną patelnię. Usmaż na niej (z jednej strony!) cienkie naleśniki.<br>3. Rozgnieć rybę. Dodaj do niej śmietanę, cebulę i przyprawy. Na zrumienioną stronę naleśników nałóż po porcji farszu. Naleśniki złóż w chusteczkę, upanieruj je w bulce i obsmaż.<br><gap><br>Sałata z serem<br>(Z POMIDORAMI I OLIWKAMI)<br>Produkty na 4 porcje<br>6 pomidorów, główka sałaty, 2 cebule, ogórek, 20 dag sera feta, łyżka octu winnego, 10 dag czarnych lub zielonych oliwek, 2 strąki papryki, 4 łyżki oliwy, sól, pieprz<br>SPOSÓB