Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
połowy wodę, mieszamy aż nie będzie grudek. Rozrobioną mąkę wlewamy do rondelka i to wszystko mieszamy do uzyskania jednorodnej masy. Jak się cebulka przyrumieni masę wylewamy na patelnię i na małym ogniu smażymy aż prawie się zetnie w środku patelni ( tutaj trzeba trochę doświadczenia. Masa na wierzchu powinna być lekko galaretowata a nie zupełnie sucha, trwa to jakieś 8 -10 minut na małym ogniu). Aby przyspieszyć ścięcie omletu można patelnie przykryć pokrywką a masę przebijać co jakiś czas widelcem).
To na razie tyle. Bardzo proszę o opinierym30@wp.pl. Jeśli Wam posmakuje podrzucę jeszcze kilka prostych przepisów. Cóż, twierdzę, że właściwie
połowy wodę, mieszamy aż nie będzie grudek. Rozrobioną mąkę wlewamy do rondelka i to wszystko mieszamy do uzyskania jednorodnej masy. Jak się cebulka przyrumieni masę wylewamy na patelnię i na małym ogniu smażymy aż prawie się zetnie w środku patelni ( tutaj trzeba trochę doświadczenia. Masa na wierzchu powinna być lekko galaretowata a nie zupełnie sucha, trwa to jakieś 8 -10 minut na małym ogniu). Aby przyspieszyć ścięcie omletu można patelnie przykryć pokrywką a masę przebijać co jakiś czas widelcem). <br>To na razie tyle. Bardzo proszę o opinierym30@wp.pl. Jeśli Wam posmakuje podrzucę jeszcze kilka prostych przepisów. Cóż, twierdzę, że właściwie
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego