posmarowanych tłuszczem, najlepiej masłem lub margaryną, piec ok. 25 min w temperaturze 180oC, wystawić z piekarnika, lekko przestudzić, wyjąć z foremek, na każdej babeczce ułożyć piramidkę z bakalii i kandyzowanych owoców, ozdobić polewą z białej czekolady.<br>Gwiazda ze śmietany<br>Składniki:<br><gap><br>Biszkopty ułożyć ścisło n dnie formy w kształcie gwiazdy, esencję herbacianą posłodzić, wymieszać z 2 łyżkami aromatycznego alkoholu, nasączyć biszkopty, żelatynę zalać małą ilością wody, rozpuścić, kremówkę schłodzić w lodówce, ubijać, dodając stopniowo rozpuszczoną żelatynę, wymieszać z rozdrobnionymi kandyzowanymi owocami, wyłożyć n biszkopty, wstawić do lodówki, przyrządzić galaretkę, dodając 1,5 szklanki wody, ostudzić, tężejącą zalać kremówkę, ozdobić, zastudzić.<br>Piernik z