Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko zachorowań na raka, wzmacnia zęby i kości. Jej dobroczynne właściwości oddziałują na przemianę materii, nasilając procesy redukcji tkanki tłuszczowej, polecana więc jest dla osób otyłych.
Aby polubić herbatę zieloną należy poznać tajniki jej zaparzani. Woda, którą zaparzmy herbatę, powinna stygnąć po zagotowaniu około 5 minut. Jeżeli herbata ma działać na nas pobudzająco, zaparzamy ją co 3 - 8 minut. Następnie napar przelewamy do innego dzbanka, gdyż jeżeli tego nie zrobimy, będzie on miał gorzki smak. Możliwe jest dwu lub trzykrotne zaparzanie tych samych liści. Za każdym razem odnajdziemy inny smak.
Chcesz pomóc swojemu zdrowiu, pij zieloną herbatę!!!


KOTANYI
poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko zachorowań na raka, wzmacnia zęby i kości. Jej dobroczynne właściwości oddziałują na przemianę materii, nasilając procesy redukcji tkanki tłuszczowej, polecana więc jest dla osób otyłych.<br>Aby polubić herbatę zieloną należy poznać tajniki jej zaparzani. Woda, którą zaparzmy herbatę, powinna stygnąć po zagotowaniu około 5 minut. Jeżeli herbata ma działać na nas pobudzająco, zaparzamy ją co 3 - 8 minut. Następnie napar przelewamy do innego dzbanka, gdyż jeżeli tego nie zrobimy, będzie on miał gorzki smak. Możliwe jest dwu lub trzykrotne zaparzanie tych samych liści. Za każdym razem odnajdziemy inny smak.<br>Chcesz pomóc swojemu zdrowiu, pij zieloną herbatę!!! &lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;KOTANYI
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego