przystawkach", a z dań głównych "ośmiornic z grilla" i "koniecznie dzbanek Retsiny - to białe wino o prowokującym aromacie żywicy, szyszek i terpentyny". "Po kolacji można tłuc talerze, serio"<br><gap><br>SENSE<br><gap><br>Miejsce "modne w tym sezonie". "Oryginalny design" i "oryginalna kuchnia". Wnętrze "podświetlane", "surowe", ale "ultranowoczesne, choć nie zimne", "dużo szkła, metalu, kamienia", "otwarta przestrzeń, otwarta kuchnia, potłuczony bar pośrodku, lampiony", "zrobione ze smakiem". "Ciekawy pomysł n mieszankę kuchni azjatyckiej z włosko-europejską", "oryginalne smaki i podanie". Z potraw w pamięć zapadły: "dzik w sosie czekoladowym", "pierożki tajskie z wieprzowiną". "Bardzo ostre przyprawy" i "przeogromny wybór alkoholi i drinków", np. "new york vodka