Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
trochę wywaru mięsnego oraz śmietany. Na koniec dodaj żółtko, posiekany koperek, sól i pieprz.

Niezywkłe zapiekanki z ryb
Nawet najbardziej rozpieszczony smakosz zje z wielkim apetytem zapiekankę z ryb. Podaj ją prosto z piecyka jeszcze gorącą i najlepiej w formie, w której była zapiekana. Tylko wtedy zaprezentuje się w pełnej krasie barwy i aromatu .
Bulion z makaronem,
kasza zapiekana z rybą
* Czas przygotowania zupy 50 minut
* Czas przygotowania II dania 40 minut
Składniki: pęczek włoszczyzny, cebula, 2 suszone grzyby, 10 dag makaronu, szczypta tymianku, listek laurowy, kilka ziarenek ziela angielskiego, pieprz, sól, 2 łyżki natki.
Przygotowanie:
* Włoszczyznę oczyścić, obrać, pokroić na
trochę wywaru mięsnego oraz śmietany. Na koniec dodaj żółtko, posiekany koperek, sól i pieprz.<br>&lt;page nr=7&gt;<br>&lt;tit&gt;Niezywkłe zapiekanki z ryb&lt;/&gt;<br>Nawet najbardziej rozpieszczony smakosz zje z wielkim apetytem zapiekankę z ryb. Podaj ją prosto z piecyka jeszcze gorącą i najlepiej w formie, w której była zapiekana. Tylko wtedy zaprezentuje się w pełnej krasie barwy i aromatu .<br>&lt;name type="prod"&gt;Bulion z makaronem&lt;/&gt;,<br>&lt;name type="prod"&gt;kasza zapiekana z rybą&lt;/&gt;<br>* Czas przygotowania zupy 50 minut<br>* Czas przygotowania II dania 40 minut<br>Składniki: pęczek włoszczyzny, cebula, 2 suszone grzyby, 10 dag makaronu, szczypta tymianku, listek laurowy, kilka ziarenek ziela angielskiego, pieprz, sól, 2 łyżki natki.<br>Przygotowanie:<br>* Włoszczyznę oczyścić, obrać, pokroić na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego