Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
torebka = 2 porcje
Torebkę włożyć do 1 litra gotującej się, osolonej wody Gotować na słabym ogniu przez około 20 minut.
Po ugotowaniu osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masło. Smacznego!
Halina
DUŻE OPAKOWANIE
TO SIĘ OPŁACA
Sałatka Waldorf
Składniki: 1 filiżanka ugotowanego w rosole z kur i ostudzonego ryżu, 3/4 filiżanki pokrojonego w kostkę, nie obranego jabłka, 1 filiżanka pokrajanych w paski, ugotowanych piersi indyka, 3 łyżki stołowe dresingu, liście zielonej sałaty.
Sposób przyrządzania: wymieszać dokładnie wszystkie składniki poza liśćmi sałaty w średniej wielkości naczyniu. Podawać na liściach sałaty.
Polecamy również:
Ryż Halina
4x100g
Ryż
torebka = 2 porcje<br>Torebkę włożyć do 1 litra gotującej się, osolonej wody Gotować na słabym ogniu przez około 20 minut.<br>Po ugotowaniu osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masło. Smacznego!<br>&lt;name type="prod"&gt;Halina&lt;/&gt;<br>DUŻE OPAKOWANIE<br>TO SIĘ OPŁACA<br>Sałatka Waldorf<br>Składniki: 1 filiżanka ugotowanego w rosole z kur i ostudzonego ryżu, 3/4 filiżanki pokrojonego w kostkę, nie obranego jabłka, 1 filiżanka pokrajanych w paski, ugotowanych piersi indyka, 3 łyżki stołowe dresingu, liście zielonej sałaty.<br>Sposób przyrządzania: wymieszać dokładnie wszystkie składniki poza liśćmi sałaty w średniej wielkości naczyniu. Podawać na liściach sałaty.<br>Polecamy również:<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż Halina&lt;/&gt;<br>4x100g<br>&lt;name type="prod"&gt;Ryż
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego