Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Knorr Rosół z kury
Knorr
Rosół z kury
6 kostek
1 kostka na 1/2 litra wody

Knorr
Składniki: Sól, tłuszcz roślinny, substancje wzmacniające smak
i zapach: glutaminian sodu, inozynian sodu, guanylan sodu;
ekstrakt drożdżowy, cukier, tłuszcz kurzy, aromaty:
przetworzony, naturalny i identyczne z naturalnymi; mięso kurze, przyprawy, warzywa suszone mielone, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, barwnik
identyczny z naturalnym; karmel E 150c.
Knorr
Producent: Unilever Polska S.A.
Oddział Unilever Bestfoods
Domaniewska 41, 02-672 Warszawa
Zakład Produkcyjny: ul. Bałtycka 43
60-960 Poznań, Polska
6 kostek a 10 g
masa netto: 60 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Aby
Knorr&lt;/&gt; Rosół z kury<br>&lt;name type="prod"&gt;Knorr&lt;/&gt; <br>Rosół z kury<br>6 kostek<br>1 kostka na 1/2 litra wody<br><br>&lt;name type="prod"&gt;Knorr&lt;/&gt; <br>Składniki: Sól, tłuszcz roślinny, substancje wzmacniające smak<br> i zapach: glutaminian sodu, inozynian sodu, guanylan sodu;<br>ekstrakt drożdżowy, cukier, tłuszcz kurzy, aromaty:<br>przetworzony, naturalny i identyczne z naturalnymi; mięso kurze, przyprawy, warzywa suszone mielone, regulator kwasowości; kwas cytrynowy, barwnik <br>identyczny z naturalnym; karmel E 150c.<br>&lt;name type="prod"&gt;Knorr&lt;/&gt; <br>Producent: &lt;name type="org"&gt;Unilever Polska S.A.&lt;/&gt;<br>Oddział &lt;name type="org"&gt;Unilever Bestfoods&lt;/&gt;<br>Domaniewska 41, 02-672 Warszawa<br>Zakład Produkcyjny: ul. Bałtycka 43<br>60-960 Poznań, Polska<br>6 kostek a 10 g<br>masa netto: 60 g<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA<br>Aby
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego