Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Polityka
Nr: 07.03
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 2004
będą trzy.
Małgorzata Szlendak z Nestlé Polska podpowiada, że Polak marzy o lodach, które mają kremową konsystencję i nie rozpuszczają się zbyt szybko. Najlepiej, jeśli są bogate w dodatki: bakalie, owoce, orzechy, czekoladę.

- U mnie one będą najwyższej jakości - zapewnia Zbigniew Grycan. - W lodzie cytrynowym na pewno nie poczuje pani kwasku, ale autentyczny sok ze świeżo wyciśniętej cytryny. Z taką ofertą dla koneserów łatwo też trafi do najlepszych restauracji. Dzisiaj oferują one desery Schöllera i Zielonej Budki. Przyjdzie się ścigać z samym sobą.

Po Zielonej Budce zostały wspomnienia i lokal przy ul. Puławskiej 11, który nadal jest własnością Zbigniewa Grycana. Znów
będą trzy.<br>Małgorzata Szlendak z Nestlé Polska podpowiada, że Polak marzy o lodach, które mają kremową konsystencję i nie rozpuszczają się zbyt szybko. Najlepiej, jeśli są bogate w dodatki: bakalie, owoce, orzechy, czekoladę.<br><br>- U mnie one będą najwyższej jakości - zapewnia Zbigniew Grycan. - W lodzie cytrynowym na pewno nie poczuje pani kwasku, ale autentyczny sok ze świeżo wyciśniętej cytryny. Z taką ofertą dla koneserów łatwo też trafi do najlepszych restauracji. Dzisiaj oferują one desery Schöllera i Zielonej Budki. Przyjdzie się ścigać z samym sobą.<br><br>Po Zielonej Budce zostały wspomnienia i lokal przy ul. Puławskiej 11, który nadal jest własnością Zbigniewa Grycana. Znów
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego