nim warzywa i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać wraz ze świeżym pieczywem.<br>zupa czosnkowa <br>z <name type="prod">"Fetą"</><br>Opakowanie sera <name type="prod">Feta</> z <name type="org">Mlekovity</> 2 główki czosnku, 250 ml gęstego jogurtu, 1 kopiata łyżka mąki, 2 jaja, 1 łyżka stołowa posiekanego świeżego tymianku, 4-5 łyżek stołowych posiekanej rzeżuchy, 2 liście laurowe, 8-10 ziarenek czarnego pieprzu, sól.<br>Do garnka wlać 1,5 l wody, wrzucić czosnek, pieprz, liście laurowe, posolić i gotować 30 min. Następnie przecedzić przez sitko do drugiego garnka (czosnek wydusić łyżką). Do wywaru wkruszyć ser. Wymieszać jogurt z mąką na gładką masę, a potem wlać do niego 2