Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
KUROŃ
KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU
W NUMERZE DRUGIM
Pieczenie ciast
FRANCUSKIE SMAKOŁYKI
Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo, jakich blach należy użyć, jak piec pod przykryciem, także jak przygotować pyszny krem i nałożyć lśniącą glazurę.
Polecamy
ZDOBIENIE
Znajdą tu Państwo porady i wskazówki dotyczące nacinania owoców (np. awokado i truskawek). Dzięki tej technice na talerzu szybko powstaną imponujące kompozycje.
Mięso, drób i dziczyzna
KEBABY I KLOPSIKI ZE WSCHODU
Proste przepisy na kebab i klopsiki dają pomysłowym kucharzom szerokie pole manewru. Podpowiemy, jak przyrządzić mięso
KUROŃ<br>KUCHARZ, RESTAURATOR I AUTOR PROGRAMÓW TV POŚWIECONYCH GOTOWANIU<br>W NUMERZE DRUGIM<br>Pieczenie ciast<br>FRANCUSKIE SMAKOŁYKI<br>Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo, jakich blach należy użyć, jak piec pod przykryciem, także jak przygotować pyszny krem i nałożyć lśniącą glazurę.<br>Polecamy<br>ZDOBIENIE<br>Znajdą tu Państwo porady i wskazówki dotyczące nacinania owoców (np. awokado i truskawek). Dzięki tej technice na talerzu szybko powstaną imponujące kompozycje.<br>Mięso, drób i dziczyzna<br>KEBABY I KLOPSIKI ZE WSCHODU<br>Proste przepisy na kebab i klopsiki dają pomysłowym kucharzom szerokie pole manewru. Podpowiemy, jak przyrządzić mięso
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego