cebule i kapary. Posypać estragonem. Całość schłodzić w lodowce. Podawać do wędlin i zimnych mięs.<br>Musztardowe żeberka z grilla<br>Dla 4 osób<br>1,5 kg żeberek, 4 łyżki miodu, 4 łyżki sosu sojowego, 1,5 łyżki Musztardy Grillowej <name type="org">KAMIS</>, szczypta Chili <name type="org">KAMIS</><br>wymieszać miód, sos sojowy i musztardę. Żeberka zalać marynatą i wstawić na 4 godziny do lodówki. Następnie żeberka wyjąć z marynaty i piec na grillu lub grillować w piekarniku w temp. 190oC przez ok. 30 minut, często smarując marynatą i obracając.<br>Aromatyczne steki z grilla<br>Dla 4 osób<br>4 steki wieprzowe, 1/2 szklanki oleju, 1 łyżeczka Musztardy, 1