łyżki sosu sojowego, 1,5 łyżki Musztardy Grillowej <name type="org">KAMIS</>, szczypta Chili <name type="org">KAMIS</><br>wymieszać miód, sos sojowy i musztardę. Żeberka zalać marynatą i wstawić na 4 godziny do lodówki. Następnie żeberka wyjąć z marynaty i piec na grillu lub grillować w piekarniku w temp. 190oC przez ok. 30 minut, często smarując marynatą i obracając.<br>Aromatyczne steki z grilla<br>Dla 4 osób<br>4 steki wieprzowe, 1/2 szklanki oleju, 1 łyżeczka Musztardy, 1 łyżeczka Musztardy Czosnkowej <name type="org">KAMIS</>, 1 łyżeczka Musztardy Rosyjskiej <name type="org">KAMIS</>, 1 łyżka Przyprawy GRILL Ziołowy <name type="org">KAMIS</><br>mięso opłukać,, wysuszyć. Olej wymieszać z musztardą i przyprawą, następnie posmarować mięso z dwóch stron