Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
łyżki sosu sojowego, 1,5 łyżki Musztardy Grillowej KAMIS, szczypta Chili KAMIS
wymieszać miód, sos sojowy i musztardę. Żeberka zalać marynatą i wstawić na 4 godziny do lodówki. Następnie żeberka wyjąć z marynaty i piec na grillu lub grillować w piekarniku w temp. 190oC przez ok. 30 minut, często smarując marynatą i obracając.
Aromatyczne steki z grilla
Dla 4 osób
4 steki wieprzowe, 1/2 szklanki oleju, 1 łyżeczka Musztardy, 1 łyżeczka Musztardy Czosnkowej KAMIS, 1 łyżeczka Musztardy Rosyjskiej KAMIS, 1 łyżka Przyprawy GRILL Ziołowy KAMIS
mięso opłukać,, wysuszyć. Olej wymieszać z musztardą i przyprawą, następnie posmarować mięso z dwóch stron
łyżki sosu sojowego, 1,5 łyżki Musztardy Grillowej &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;, szczypta Chili &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;<br>wymieszać miód, sos sojowy i musztardę. Żeberka zalać marynatą i wstawić na 4 godziny do lodówki. Następnie żeberka wyjąć z marynaty i piec na grillu lub grillować w piekarniku w temp. 190oC przez ok. 30 minut, często smarując marynatą i obracając.<br>Aromatyczne steki z grilla<br>Dla 4 osób<br>4 steki wieprzowe, 1/2 szklanki oleju, 1 łyżeczka Musztardy, 1 łyżeczka Musztardy Czosnkowej &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;, 1 łyżeczka Musztardy Rosyjskiej &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;, 1 łyżka Przyprawy GRILL Ziołowy &lt;name type="org"&gt;KAMIS&lt;/&gt;<br>mięso opłukać,, wysuszyć. Olej wymieszać z musztardą i przyprawą, następnie posmarować mięso z dwóch stron
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego