Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
DRUGIM
Pieczenie ciast
FRANCUSKIE SMAKOŁYKI
Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo, jakich blach należy użyć, jak piec pod przykryciem, także jak przygotować pyszny krem i nałożyć lśniącą glazurę.
Polecamy
ZDOBIENIE
Znajdą tu Państwo porady i wskazówki dotyczące nacinania owoców (np. awokado i truskawek). Dzięki tej technice na talerzu szybko powstaną imponujące kompozycje.
Mięso, drób i dziczyzna
KEBABY I KLOPSIKI ZE WSCHODU
Proste przepisy na kebab i klopsiki dają pomysłowym kucharzom szerokie pole manewru. Podpowiemy, jak przyrządzić mięso, przygotować marynatę oraz owoce i warzywa. Pokażemy też, jak zrobić taki
DRUGIM<br>Pieczenie ciast<br>FRANCUSKIE SMAKOŁYKI<br>Upieczenie apetycznie wyglądającej francuskiej szarlotki, ciast migdałowego czy wykwintnych ciasteczek ptysiowych jest naprawdę proste. n poszczególnych zdjęciach zobaczą Państwo, jakich blach należy użyć, jak piec pod przykryciem, także jak przygotować pyszny krem i nałożyć lśniącą glazurę.<br>Polecamy<br>ZDOBIENIE<br>Znajdą tu Państwo porady i wskazówki dotyczące nacinania owoców (np. awokado i truskawek). Dzięki tej technice na talerzu szybko powstaną imponujące kompozycje.<br>Mięso, drób i dziczyzna<br>KEBABY I KLOPSIKI ZE WSCHODU<br>Proste przepisy na kebab i klopsiki dają pomysłowym kucharzom szerokie pole manewru. Podpowiemy, jak przyrządzić mięso, przygotować marynatę oraz owoce i warzywa. Pokażemy też, jak zrobić taki
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego