Pieczona papryka faszerowana dnie dla 4-6 osób <br>Składniki:<br>4 papryki, 4 łyżki kukurydzy z puszki, 3 pomidory, 2 cebule, 3 jajka na twardo, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, 20 dag startego żółtego sera, 200 ml jogurtu naturalnego, sól oraz następujące produkty firmy <name type="org">KAMIS</>; 3 łyżeczki "Grill - przypawa do mięs Pikantna", pieprz czarny mielony.<br>Przygotowanie:<br>Kukurydzę, szczypiorek, cebule i jajka pokrojone w kostkę wymieszać. Dodać obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory. Doprawić mieszanką "Grill - przyprawa do mięs Pikantna" i solą. Papryki przekroić na pół i usunąć nasiona. Połówki napełnić farszem, posypać serem. Piec ok. 20 min. podawać polane jogurtem przyprawionym