Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
śmietanę, pokrojone listki bazylii, doprawić do smaku.
Prostokątne żaroodporne naczynie wysmarować masłem, wyłożyć suchymi płatami makaronu (gdyby się nie mieściły, pokruszyć brzegi), przykryć farszem, polać beszamelem (przygotowanym jak w przepisie na lasagne po bolońsku), posypać parmezanem i jeszcze raz powtórzyć wszystkie czynności. Na wierzchu ułożyć ciasto i dokładnie pokryć beszamelem, polać zmiksowanymi pomidorami, posypać parmezanem. Zapiekać około 45 min w temperaturze 190-200&730;C.

Fissler przyjemność obcowania z garnkami
original-profi collection
Kurt Scheller w swojej Akademii Gotowani używa wyłącznie naczyń FISSLERA
Naczynia ze stali nierdzewnej do nabycia w sklepach firmowych JOLEXIS S.J. w Warszawie
GALERIA MOKOTÓW (nowa część), ul
śmietanę, pokrojone listki bazylii, doprawić do smaku.<br>Prostokątne żaroodporne naczynie wysmarować masłem, wyłożyć suchymi płatami makaronu (gdyby się nie mieściły, pokruszyć brzegi), przykryć farszem, polać beszamelem (przygotowanym jak w przepisie na lasagne po bolońsku), posypać parmezanem i jeszcze raz powtórzyć wszystkie czynności. Na wierzchu ułożyć ciasto i dokładnie pokryć beszamelem, polać zmiksowanymi pomidorami, posypać parmezanem. Zapiekać około 45 min w temperaturze 190-200&730;C.<br>&lt;gap&gt;<br>&lt;div1 type="advert"&gt;&lt;name type="prod"&gt;Fissler&lt;/&gt; przyjemność obcowania z garnkami<br>original-profi collection<br>Kurt Scheller w swojej Akademii Gotowani używa wyłącznie naczyń &lt;name type="prod"&gt;FISSLERA&lt;/&gt;<br>Naczynia ze stali nierdzewnej do nabycia w sklepach firmowych &lt;name type="org"&gt;JOLEXIS S.J.&lt;/&gt; w Warszawie<br>&lt;name type="org"&gt;GALERIA MOKOTÓW&lt;/&gt; (nowa część), ul
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego