rum. Ucierać, aż powstanie gęsta, puszysta masa.<br>Biszkopt wyjąć ze ściereczki, posmarować kremem (4 łyżki kremu odłożyć) powtórnie zwinąć. Zawinąć w folię i odstawić na 2-3 godziny w chłodne miejsce. Posmarować reszta kremu, posypać cukrem i ozdobić skórką pomarańczową.<br>Piernik z orzechami<br><gap><br>Ciasto<br>3 szklanki maki (pól na pół pszennej i razowe), 1/2 szklanki oleju, 1/2 szklanki mleka, szklanka miodu, 4 łyżki posiekanych orzechów włoskich i laskowych, 3 jajka, łyżeczka proszku do pieczenia, kieliszek rumu, łyżeczka zmielonych przypraw (gałka muszkatołowa, imbir, cynamon, goździki), łyżeczka oleju i mąki do formy<br> Do dekoracji<br>1/2 kostki masła, 2 łyżki cukru