solone, z bekonem i z papryką, i rodzajów <foreign lang="ang">snacków</foreign> - <foreign>sombreros</foreign> w kształcie samochodowych kółeczek, <foreign>tacos</foreign> w kształcie pierścionków, <foreign>rondello</foreign> czyli rurki z dodatkiem włoskiej przyprawy oregano, <foreign>tyrannosaurus rex</foreign> przypominające kształtem precelki, trzy rodzaje <orig>flipsów</orig> orzechowych i paprykowo-bekonowe Chio big pep.</intro><br><tit1>Chio to ziemniak, ale jaki!</tit1><br>Specjalne odmiany ziemniaków, które rolnik przywozi do fabryki, poddawane są kontroli pod względem jakości czyli zawartości skrobi i wielkości. Najlepsza to 3-7 cm średnicy. Dobre ziemniaki trafiają do magazynu i są w nim przechowywane w temperaturze 6-8 C. Stąd dostarczane są na taśmę i poddawane obróbce wstępnej czyli myciu, czyszczeniu, obieraniu, sortowaniu oraz