Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
staw, a potem przeciąć.
3 Pierś pokroić. Do odkładania plastrów używać widelca i płaskiej powierzchni noża. Jeśli zostaną całkiem odkrojone, same upadną na bok.
OSTRZENIE NOŻY
1 Dwa noże lub nóż i stalowy pilnik skrzyżować pod kątem 45o (należy uważa, by nie trzymać ich prostopadle względem siebie).
2. Poruszyć nimi tak, aby jedno otrze otarło się o drugie.
3. Aby naostrzyć drugą stronę noża, należy przełożyć jego ostrze na drugą stronę stalowego pilnika. Opisane czynności powtórzyć.

Pieczenie
Pieczony kurczak z chrupiącą, złocistą skórką to ulubione danie wielu smakoszy. Nie trzeba wielkich umiejętności, aby go przygotować. Tajemnica soczystego mięsa i kruchej skórki kryje
staw, a potem przeciąć.<br>3 Pierś pokroić. Do odkładania plastrów używać widelca i płaskiej powierzchni noża. Jeśli zostaną całkiem odkrojone, same upadną na bok.<br>OSTRZENIE NOŻY<br>1 Dwa noże lub nóż i stalowy pilnik skrzyżować pod kątem 45o (należy uważa, by nie trzymać ich prostopadle względem siebie).<br>2. Poruszyć nimi tak, aby jedno otrze otarło się o drugie.<br>3. Aby naostrzyć drugą stronę noża, należy przełożyć jego ostrze na drugą stronę stalowego pilnika. Opisane czynności powtórzyć.<br>&lt;gap&gt;<br>Pieczenie<br>Pieczony kurczak z chrupiącą, złocistą skórką to ulubione danie wielu smakoszy. Nie trzeba wielkich umiejętności, aby go przygotować. Tajemnica soczystego mięsa i kruchej skórki kryje
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego