do 175oC. Posypać cukrem pudrem.<br>Niezawodne tory<br>Śnieżny<br><gap><br>2 czekoladowe blaty, 1/2 l śmietany kremówki,, 4 łyżki cukru, 5 krążków ananasa ( z puszki), 4 polówki brzoskwiń (z puszki), 1/2 szklanki mocnego naparu herbaty,, łyżka soku z cytryny, ozdoby z zastygłej czekolady, 2 łyżki posiekanych pistacji (nie solonych)<br>Śmietanę ubić z cukrem. Blaty nasączyć herbatą. Na jednym ułożyć pokrojone w kawałki owoce, skropić sokiem z cytryny, posmarować 2 łyżkami bitej śmietany. Przykryć drugim blatem. 2 łyżki bitej śmietany odłożyć. Resztą posmarować wierzch i boki tortu. Z pozostałej śmietany uformować szprycą cukierniczą dekoracyjne rozetki. Umieścić je na torcie. Posypać posiekanymi pistacjami