Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
blachę wyłóż kwadraty z ciasta, zalej je syropem morelowym, wyłóż warstwę kremu kakaowego, posyp owocami kandyzowanymi, przykryj kwadratami ciasta, białym kremem śmietanowym i posyp owocami. Wstaw deser do lodówki, a bezpośrednio przed podaniem udekoruj pozostałym białym kremem, wyciskając go za pomocą szprycy cukierniczej.
RADA: biszkopt będzie bardziej puszysty, jeśli oddzielnie ubijesz sztywną pianę z białek i dodasz ją do żółtek ubitych z mąką.


LEADER PRICE
Najlepsza Cena

Bazylia
Bazylia stosowana jest do zup, potraw z ryb, drobiu, kotletów
wieprzowych, sałatek, twarogów, jaj, omletów. Dodaje się ją pod koniec przyrządzania.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
10 g
Wyprodukowano w Polsce
dla
blachę wyłóż kwadraty z ciasta, zalej je syropem morelowym, wyłóż warstwę kremu kakaowego, posyp owocami kandyzowanymi, przykryj kwadratami ciasta, białym kremem śmietanowym i posyp owocami. Wstaw deser do lodówki, a bezpośrednio przed podaniem udekoruj pozostałym białym kremem, wyciskając go za pomocą szprycy cukierniczej.<br>RADA: biszkopt będzie bardziej puszysty, jeśli oddzielnie ubijesz sztywną pianę z białek i dodasz ją do żółtek ubitych z mąką.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;LEADER PRICE&lt;/&gt;<br>Najlepsza Cena<br>&lt;gap&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Bazylia&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Bazylia&lt;/&gt; stosowana jest do zup, potraw z ryb, drobiu, kotletów <br>wieprzowych, sałatek, twarogów, jaj, omletów. Dodaje się ją pod koniec przyrządzania.<br>Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.<br>10 g<br>Wyprodukowano w Polsce<br>dla
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego