Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
żółtego lub pleśniowego. Przyozdobić przekrojonymi na pół zielonymi i czarnymi oliwkami, kółkiem z czerwonej papryki oraz gwiazdką z plasterka lodowej rzodkiewki.

JAPONIA
Na skibce razowego pieczywa posmarowanego masłem ułożyć plasterek salami lub innej wędliny. Następnie przykryć go paseczkami z czerwonej papryki (może być marynowana) i zrobić śmieszną buzię z wykrojonego w kółka żółtego sera. Nos wyciąć z głąbika cykorii.

BULGARIA
Pajdkę ciemnego pieczywa posmarować masłem, ułożyć na nim salami lub inną wędlinę, udekorować trzema plasterkami rzodkiewki, trzema małymi marynowanymi kukurydzami i czarną oliwka. Paski zrobić z białego twarożku, majonezu i keczupu. Dodać kawałek szczypiorku.

CHILE
Okrągłą kromkę chleb lub bułki posmarować masłem
żółtego lub pleśniowego. Przyozdobić przekrojonymi na pół zielonymi i czarnymi oliwkami, kółkiem z czerwonej papryki oraz gwiazdką z plasterka lodowej rzodkiewki.<br>&lt;gap&gt;<br>JAPONIA<br>Na skibce razowego pieczywa posmarowanego masłem ułożyć plasterek salami lub innej wędliny. Następnie przykryć go paseczkami z czerwonej papryki (może być marynowana) i zrobić śmieszną buzię z wykrojonego w kółka żółtego sera. Nos wyciąć z głąbika cykorii.<br>&lt;gap&gt;<br>BULGARIA<br>Pajdkę ciemnego pieczywa posmarować masłem, ułożyć na nim salami lub inną wędlinę, udekorować trzema plasterkami rzodkiewki, trzema małymi marynowanymi kukurydzami i czarną oliwka. Paski zrobić z białego twarożku, majonezu i keczupu. Dodać kawałek szczypiorku.<br>&lt;gap&gt;<br>CHILE<br>Okrągłą kromkę chleb lub bułki posmarować masłem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego