Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
netto:
500 g e


PRODUKT POLSKI
BELLA
MAKARON DOMOWY
WYPRODUKOWANY Z NAJLEPSZYCH POLSKICH PSZENIC
PPH
BELLA

Wykowo k. Płocka
Tel. (024) 262 94 58
Tel/fax 261 91 92
Składniki: mąka makaronowa typ 450, barwnik naturalny, woda.

ZDN-1/AMD/98 zwyczajny

Najlepiej spożyć przed:
(DATA NA OPAKOWANIU LUB ZGRZEWIE)
waga netto 400 g
WSTĄŻKA
SPOSÓB GOTOWANIA:
Na 1/2 makaronu zagotować 4 l wody, osolić do smaku.
Makaron wrzucać powoli tak, aby nie przerwać wrzenia wody.
Gotować na wolnym ogniu.
Po ugotowaniu przelać obficie wodą.
Formy małe, drobne ok. 3 min.
Formy większe, grubsze ok. 7 min.

Zawartość 100 g
netto:<br>500 g e&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>PRODUKT POLSKI<br>&lt;name type="org"&gt;BELLA&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;MAKARON DOMOWY&lt;/&gt;<br>WYPRODUKOWANY Z NAJLEPSZYCH POLSKICH PSZENIC<br>&lt;name type="org"&gt;PPH <br>BELLA&lt;/&gt;<br><br>Wykowo k. Płocka<br>Tel. (024) 262 94 58<br>Tel/fax 261 91 92<br>Składniki: mąka makaronowa typ 450, barwnik naturalny, woda.<br>&lt;gap&gt;<br>ZDN-1/AMD/98 zwyczajny<br>&lt;gap&gt;<br>Najlepiej spożyć przed:<br>(DATA NA OPAKOWANIU LUB ZGRZEWIE)<br>waga netto 400 g<br>WSTĄŻKA<br>SPOSÓB GOTOWANIA:<br>Na 1/2 makaronu zagotować 4 l wody, osolić do smaku.<br>Makaron wrzucać powoli tak, aby nie przerwać wrzenia wody.<br>Gotować na wolnym ogniu.<br>Po ugotowaniu przelać obficie wodą.<br>Formy małe, drobne ok. 3 min.<br>Formy większe, grubsze ok. 7 min.<br>&lt;gap&gt;<br>Zawartość 100 g
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego