Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Kuchnia
Nr: 10
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1998
im. Wiecha, mieszczącemu się w Wypożyczalni nr 56 przy ul. Inżynierskiej 10 w Warszawie, za udostępnienie materiałów ilustracyjnych.



Zamiast modnego, ale i kosztownego przyjęcia w restauracji coraz więcej par wybiera kameralne spotkanie w domu, w gronie najbliższych. Takie właśnie wesele proponujemy. Eleganckie, niezbyt drogie i dość łatwe do przygotowania.

Kameralne wesele

Autorem menu weselnego przyjęcia jest Arkadiusz Radzki. Pan Arkadiusz ma 29 lat. Ukończył znane warszawskie Technikum Gastronomiczne przy ulicy Poznańskiej, i od dziewięciu lat zdobywa doświadczenie zawodowe. Pracował m.in. w restauracjach "Le Balzac" (hotel "Mercure") i "Marconi" (hotel "Bristol") w Warszawie. Był szefem restauracji "Yesterday", która w 1996 roku
im. Wiecha, mieszczącemu się w Wypożyczalni nr 56 przy ul. Inżynierskiej 10 w Warszawie, za udostępnienie materiałów ilustracyjnych.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="art"&gt;<br><br>Zamiast modnego, ale i kosztownego przyjęcia w restauracji coraz więcej par wybiera kameralne spotkanie w domu, w gronie najbliższych. Takie właśnie wesele proponujemy. Eleganckie, niezbyt drogie i dość łatwe do przygotowania.<br><br>&lt;tit&gt;Kameralne wesele&lt;/&gt;<br><br>Autorem menu weselnego przyjęcia jest Arkadiusz Radzki. Pan Arkadiusz ma 29 lat. Ukończył znane warszawskie Technikum Gastronomiczne przy ulicy Poznańskiej, i od dziewięciu lat zdobywa doświadczenie zawodowe. Pracował m.in. w restauracjach "Le Balzac" (hotel "Mercure") i "Marconi" (hotel "Bristol") w Warszawie. Był szefem restauracji "Yesterday", która w 1996 roku
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego