papryką.<br>Ser smażony z kminkiem (na 4 porcje)<br>Potrzebne produkty: 400 g twarogu, 30 g masła, kminek <name type="org">KOTANYI</>, sól, 1 żółtko<br>Przyrządzenie: 1. Ser rozkruszyć w miseczce, osolić, przykryć i postawić w ciepłym miejscu na 3 dni.<br>2. Gdy zacznie się ciągnąć, smażyć na maśle na małym ogniu, stale mieszając, ż się stopi.<br>3. Dodać kminek, osolić, wbić żółtko i zdjąć z ognia.<br>4. Gorącą masę serową wlać do salaterki.<br>5. Podawać z pieczywem na gorąco lub po ostudzeniu.<br><gap><br>Przechowywać w suchym miejscu. <br>Opakowanie zachowujące aromat<br>ATESTOWANY PRODUKT WYSOKIEJ JAKOŚCI</><br><br><div type="advert" sub="food"><br><gap><br>Papryka ostra<br>PO PROSTU LEPSZE<br><name type="org">Prymat</><br>przyprawi najlepiej!<br>PAPRYKA OSTRA to