kotlety. Kładź je miedzy dwa placki. Tak przygotowane bliny zapiecz n złoty kolor.<br>Czas przygotowani: 50 min, 1 porcja = 620 kcal<br>cena za 1 porcję ok. 1,20 zł<br><gap><br>Galaretka z warzywami<br>(Z MIĘSEM DROBIOWYM)<br>Produkty n 4 porcje:<br>60 dag mięsa drobiowego, marchewka, pietruszka, kawałek selera, cebula, 3 łyżki żelatyny, pieprz w ziarenkach, sól<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Oczyść, umyj i obierz włoszczyznę. Zalej ją 2 l wody i zagotuj. Dodaj mięso, przyprawy i cebulę. Ugotuj do miękkości.<br>2. Wyjmij mięso i warzywa. Pokrój je w drobna kostkę. Żelatynę namocz w wodzie. Dodaj do wywaru. Mieszaj, aż się rozpuści. Mięso i