Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Fakt
Nr: 01.03 (2)
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 2004
mikrofal (np. bez grilla) nie mają chrupiącej skórki i nie są przyrumienione. Krótki czas uniemożliwia także wytworzenie wszystkich składników odpowiedzialnych za smak i zapach potraw.
ANNA HARTON z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW

Jak podłączyć zewnętrzny dysk twardy?
DIETETYKA
Chciałbym podłączyć zewnętrzny twardy dysk do komputera. Jak to zrobić?
Marian Kociński z Łodzi

Fakt: Podłączenie takiego dysku jest sprawą prostą, choć kosztowną. Najłatwiej będzie użyć do tego specjalnie zaprojektowanej obudowy do twardych dysków. Ma ona łącze USB, wystarczy włożyć wtyczkę do komputera, a twardy dysk powinien być już widoczny w systemie. Niestety, tego typu obudowa kosztuje ok. 300-500 zł
mikrofal (np. bez grilla) nie mają chrupiącej skórki i nie są przyrumienione. Krótki czas uniemożliwia także wytworzenie wszystkich składników odpowiedzialnych za smak i zapach potraw. <br>&lt;au&gt;ANNA HARTON z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="art" sub="home"&gt;&lt;tit&gt;Jak podłączyć zewnętrzny dysk twardy?&lt;/&gt;<br>&lt;tit&gt;DIETETYKA&lt;/&gt;<br>&lt;q&gt;Chciałbym podłączyć zewnętrzny twardy dysk do komputera. Jak to zrobić?&lt;/&gt;<br>Marian Kociński z Łodzi<br><br>Fakt: Podłączenie takiego dysku jest sprawą prostą, choć kosztowną. Najłatwiej będzie użyć do tego specjalnie zaprojektowanej obudowy do twardych dysków. Ma ona łącze USB, wystarczy włożyć wtyczkę do komputera, a twardy dysk powinien być już widoczny w systemie. Niestety, tego typu obudowa kosztuje ok. 300-500 zł
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego