i pieprzem.<br>Zalać wodą tak, aby przykryła cebulki.<br>Gotować do tej pory, aż woda wyparuje, a cebulki zrumienią się.<br>Tak samo zrumienić 4 marchwie z oliwą, cukrem, solą i pieprzem.<br>Podawać na półmisku z ryżem.<br>Na ryż wyłożyć uduszone mięso, pokrojone w dużą kostkę, a na nie glazurowane warzywa.<br><br><tit>Mostek cielęcy faszerowany</><br>1 kg mostka cielęcego, 1/2 kg cukini<br>60 g selera, 60 g marchwi, 4 kromki bułki<br>4 łyżki stołowe tartego sera, 3 jajka <br>8 łyżek stołowych oliwy <name type="prod">Carbonell</><br>1 szklanka białego wina, 1 ząbek czosnku<br>rozmaryn, szałwia, tymianek<br>natka pietruszki, sól, pieprz<br>Mięso naciąć wzdłuż mostka tak, aby