Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
gdy ostygną, wymieszaj z majonezem, by powstała zwarta, jednolita masa.
Na duży plaski talerz połóż naleśnik wątróbkowy, posmaruj go masą marchewkowo-cebulową i przykryj następnym naleśnikiem, posmaruj go masą itd. aż do wyczerpania wszystkich składników.
Gotowy tort wstaw do lodówki na co najmniej 12 godzin. Przed podaniem wierzch tortu posmaruj majonezem, obficie posyp drobno posiekaną natką pietruszki lub koperkiem i pokrój na zgrabne porcje.
RADA: jeśli chcesz, by tort był bardziej pikantny, do masy marchewkowo-cebulowej możesz dodać 2-3 zmiażdżone ząbki czosnku
gdy ostygną, wymieszaj z majonezem, by powstała zwarta, jednolita masa.<br>Na duży plaski talerz połóż naleśnik wątróbkowy, posmaruj go masą marchewkowo-cebulową i przykryj następnym naleśnikiem, posmaruj go masą itd. aż do wyczerpania wszystkich składników.<br>Gotowy tort wstaw do lodówki na co najmniej 12 godzin. Przed podaniem wierzch tortu posmaruj majonezem, obficie posyp drobno posiekaną natką pietruszki lub koperkiem i pokrój na zgrabne porcje.<br>RADA: jeśli chcesz, by tort był bardziej pikantny, do masy marchewkowo-cebulowej możesz dodać 2-3 zmiażdżone ząbki czosnku
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego