i owoców. Każdy przepis, jak zwykle, będzie zilustrowany kolorowym zdjęciem - propozycją podania. Mamy nadzieję, że gotowanie z naszą książka będzie łatwe i przyjemne.<br><br><tit>Objaśnienia znaków</><br>Przy każdym przepisie zamieściliśmy symbole, które określają jego stopień trudności. Podajemy również liczbę porcji, jaką otrzymasz z podanych składników, oraz wartość energetyczną jednej porcji.<br><gap><br>W ramce, na pierwszej stronie każdej wkładki zaprezentujemy oryginalne dodatki, zioła oraz przyprawy. Napiszemy, jakie mają zalety zdrowotne, do czego i jak je dodawać.<br><gap><br><br><tit>OBIADY GOTOWE w 30 minut</><br><br><tit>Schabowy pieczony</><br><gap><br>Schab opłukać, pokroić na 4 plastry skropić winem, odstawić na 30 min położyć na natłuszczonej olejem folii aluminiowej, oprószyć jarzynką i