Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
wg uznania - ser, blaszanka, jabłka itepede. szybkość wykonania niski koszt (ok 2-3zl/os) i najedzenie się pod korek w parę osób gwarantowane przez autora.
11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość ok.1-1,5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo poczekać aż zbrązowieje. tłuszcz jest genialny do polania ziemniaków lub ryżu albo tez do zrobienia sosu na jego bazie. można tez
wg uznania - ser, blaszanka, jabłka &lt;orig&gt;itepede&lt;/&gt;. szybkość wykonania niski koszt (ok 2-3zl/os) i najedzenie się pod korek w parę osób gwarantowane przez autora. <br>11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość ok.1-1,5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo poczekać aż zbrązowieje. tłuszcz jest genialny do polania ziemniaków lub ryżu albo tez do zrobienia sosu na jego bazie. można tez
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego