bo na deser "jabłka z cynamonem i lodami". Klientela "wyluzowana, ceniąca autentyczność" oraz "turyści z Kazimierz".<br>PAESE <br><gap><br>"Bardzo wykwintna" restauracja korsykańska, w której jednak panuje "luźny klimat", "bez krawatów". Urządzona "dość prosto", "w stylu rustykalnym", "strzecha pod sufitem, liny, drewniane podpory". "Fantastyczna kuchnia, nastrojowe wnętrze", "pogodny nastrój". Z menu warto wybrać "fondue mięsno-serowe", "ryby, zwłaszcza sola", "świeże owoce morza, mule", "wykwintne desery, np. krem z białej czekolady z sosem z ciemnej czekolady". Miejsce "na wszelkiego rodzaju miłe spotkania przy dobrym posiłku". Gości tu "dużo znanych ludzi, artystów, polityków, biznesmenów". "Lepiej zrobić rezerwację".<br><gap><br>POD ANIOŁAMI<br><gap><br>"Bardzo elegancka" restauracja w zabytkowej XIII