Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
miejscu 12 - 18o C


NOWOŚĆ
WINIARY
FIX
do spaghetti po bolońsku
250 g mięsa mielonego
mięsa
mielonego, olej, 250 ml wody.
WINIARY 3 - 4 porcje
FIX
do spaghetti po bolońsku
1 Mięso lekko podsmażyć ok. 8 minut na niewielkiej ilości oleju. 8 min.
2 Dodać wodę, wsypać zawartość torebki, dokładnie wymieszać i zagotować.
3 Dusić pod przykryciem na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. 10 min. Podawać z makaronem.
Składniki: koncentrat pomidorowy, susz, mąka pszenna parowana,
Warzywa susz cukier, skrobia ziemniaczana, maltodeksytryna,
Preparaty smakowe, sól, tłuszcz roślinny, substancja wzmacniająca smak i zapach:
Glutaminian sodu, przyprawy.
50 g
miejscu 12 - 18o C &lt;/&gt; <br><br>&lt;div type="advert" sub="cook"&gt;<br>NOWOŚĆ<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;FIX&lt;/&gt;<br>do spaghetti po bolońsku<br>250 g mięsa mielonego<br>&lt;gap&gt; mięsa <br>mielonego, olej, 250 ml wody.<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt; 3 - 4 porcje<br>&lt;name type="prod"&gt;FIX&lt;/&gt;<br>do spaghetti po bolońsku<br>1 Mięso lekko podsmażyć ok. 8 minut na niewielkiej ilości oleju. 8 min.<br>2 Dodać wodę, wsypać zawartość torebki, dokładnie wymieszać i zagotować.<br>3 Dusić pod przykryciem na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. 10 min. Podawać z makaronem.<br>Składniki: koncentrat pomidorowy, susz, mąka pszenna parowana, <br>Warzywa susz cukier, skrobia ziemniaczana, maltodeksytryna, <br>Preparaty smakowe, sól, tłuszcz roślinny, substancja wzmacniająca smak i zapach:<br>Glutaminian sodu, przyprawy.<br>50 g
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego