miejscu 12 - 18o C </> <br><br><div type="advert" sub="cook"><br>NOWOŚĆ<br><name type="org">WINIARY</><br><name type="prod">FIX</><br>do spaghetti po bolońsku<br>250 g mięsa mielonego<br><gap> mięsa <br>mielonego, olej, 250 ml wody.<br><name type="org">WINIARY</> 3 - 4 porcje<br><name type="prod">FIX</><br>do spaghetti po bolońsku<br>1 Mięso lekko podsmażyć ok. 8 minut na niewielkiej ilości oleju. 8 min.<br>2 Dodać wodę, wsypać zawartość torebki, dokładnie wymieszać i zagotować.<br>3 Dusić pod przykryciem na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. 10 min. Podawać z makaronem.<br>Składniki: koncentrat pomidorowy, susz, mąka pszenna parowana, <br>Warzywa susz cukier, skrobia ziemniaczana, maltodeksytryna, <br>Preparaty smakowe, sól, tłuszcz roślinny, substancja wzmacniająca smak i zapach:<br>Glutaminian sodu, przyprawy.<br>50 g