Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Polityka
Nr: 07.03
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 2004
tam właśnie wystartuje dziesięć pierwszych lodziarni Grycana. Tylko w warszawskiej Arkadii będą trzy.
Małgorzata Szlendak z Nestlé Polska podpowiada, że Polak marzy o lodach, które mają kremową konsystencję i nie rozpuszczają się zbyt szybko. Najlepiej, jeśli są bogate w dodatki: bakalie, owoce, orzechy, czekoladę.

- U mnie one będą najwyższej jakości - zapewnia Zbigniew Grycan. - W lodzie cytrynowym na pewno nie poczuje pani kwasku, ale autentyczny sok ze świeżo wyciśniętej cytryny. Z taką ofertą dla koneserów łatwo też trafi do najlepszych restauracji. Dzisiaj oferują one desery Schöllera i Zielonej Budki. Przyjdzie się ścigać z samym sobą.

Po Zielonej Budce zostały wspomnienia i lokal
tam właśnie wystartuje dziesięć pierwszych lodziarni Grycana. Tylko w warszawskiej Arkadii będą trzy.<br>Małgorzata Szlendak z Nestlé Polska podpowiada, że Polak marzy o lodach, które mają kremową konsystencję i nie rozpuszczają się zbyt szybko. Najlepiej, jeśli są bogate w dodatki: bakalie, owoce, orzechy, czekoladę.<br><br>- U mnie one będą najwyższej jakości - zapewnia Zbigniew Grycan. - W lodzie cytrynowym na pewno nie poczuje pani kwasku, ale autentyczny sok ze świeżo wyciśniętej cytryny. Z taką ofertą dla koneserów łatwo też trafi do najlepszych restauracji. Dzisiaj oferują one desery Schöllera i Zielonej Budki. Przyjdzie się ścigać z samym sobą.<br><br>Po Zielonej Budce zostały wspomnienia i lokal
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego