Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
kawałków się za bardzo spaliło. Ale reszta była pycha. Na prawdę warto tego spróbować.
10. Sałatka ryżowa(Piotr Fajfer). Ugotować od 2 do 4 paczek ryżu dorzucić po puszce (w przypadku 4 paczek) groszku, kukurydzy itp.. do tego wkroić ogórki konserwowe lub kiszone (wg uznania) wrzucić majonez + łyżkę musztardy (ew, chrzanu) sól pieprz do smaku i wybełtać wszystko razem potrawę można urozmaicać wg uznania - ser, blaszanka, jabłka itepede. szybkość wykonania niski koszt (ok 2-3zl/os) i najedzenie się pod korek w parę osób gwarantowane przez autora.
11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość
kawałków się za bardzo spaliło. Ale reszta była pycha. Na prawdę warto tego spróbować. <br>10. Sałatka ryżowa(Piotr Fajfer). Ugotować od 2 do 4 paczek ryżu dorzucić po puszce (w przypadku 4 paczek) groszku, kukurydzy itp.. do tego wkroić ogórki konserwowe lub kiszone (wg uznania) wrzucić majonez + łyżkę musztardy (ew, chrzanu) sól pieprz do smaku i &lt;orig&gt;wybełtać&lt;/&gt; wszystko razem potrawę można urozmaicać wg uznania - ser, blaszanka, jabłka &lt;orig&gt;itepede&lt;/&gt;. szybkość wykonania niski koszt (ok 2-3zl/os) i najedzenie się pod korek w parę osób gwarantowane przez autora. <br>11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego