margaryna</><br>do pieczenia, smażenia, duszenia, gotowania i smarowania pieczywa<br>250 g<br>Najlepiej spożyć przed: data drukowana poniżej lub perforowana na spodzie kostki<br>03.06.2003 A-K2<br>10:46 201556<br><name type="prod">POPULARNA <br>margaryna</><br><name type="prod">POPULARNA <br>margaryna</><br>50 g 50 g 50 g 50 g 50 g<br>Skład: oleje i tłuszcze, woda, substancje emulgujące <br>(mono- diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna),<br>sól kuchenna, aromaty naturalne lub identyczne z naturalnymi,<br>regulator kwasowości - kwas cytrynowy, witaminy A i D3, <br>barwnik identyczny z naturalnym (ß-karoten).<br>Masa netto 250 g PN-92/A-86907<br>Przechowywać w chłodziarce w temp. 4 + 10oC<br>Nie zawiera chemicznych konserwantów.<br><name type="org">Zakłady Przemysłu Tłuszczowego w