Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masła. Smacznego!

Ryż SOTTO długoziarnisty w torebkach do łatwego przygotowania
Ryż marki Sotto długoziarnisty biały charakteryzuje się długim, wysmukłym ziarnem. Po ugotowaniu wg zaleconego przepisu nie skleja się i ma śnieżnobiałą barwę.
Kurczak a la SOTTO
1 kurczak, 4 jaja, 6 łyżek oleju, bułka tarta, mąka, słodka papryka, pieprz, przyprawy do smaku, olej do smażenia.
Kurczaka podzielić na porcje, natrzeć przyprawami. Mięso obtoczyć w mace, jajku i bulce tartej wymieszanej z mieloną papryką, ponownie obtoczyć w jajku i bulce. Smażyć na gorącym oleju. Ryż gotować wg załączonego przepisu, podawać razem
osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masła. Smacznego!<br>&lt;gap&gt;<br>Ryż &lt;name type="prod"&gt;SOTTO&lt;/&gt; długoziarnisty w torebkach do łatwego przygotowania<br>Ryż marki &lt;name type="prod"&gt;Sotto&lt;/&gt; długoziarnisty biały charakteryzuje się długim, wysmukłym ziarnem. Po ugotowaniu wg zaleconego przepisu nie skleja się i ma śnieżnobiałą barwę.<br>Kurczak a la &lt;name type="prod"&gt;SOTTO&lt;/&gt;<br>1 kurczak, 4 jaja, 6 łyżek oleju, bułka tarta, mąka, słodka papryka, pieprz, przyprawy do smaku, olej do smażenia.<br>Kurczaka podzielić na porcje, natrzeć przyprawami. Mięso obtoczyć w mace, jajku i bulce tartej wymieszanej z mieloną papryką, ponownie obtoczyć w jajku i bulce. Smażyć na gorącym oleju. Ryż gotować wg załączonego przepisu, podawać razem
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego