Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
30 minut kilkakrotnie polewając rybę wytworzonym sosem. W miarę potrzeby uzupełniać wodę. Po upieczeniu usunąć liście. Na półmisku położyć upieczone pory, na nich rybę, zalać sosem. Udekorować plasterkami cytryny.
ZASTOSOWANIE: suszone liście wawrzynu szlachetnego pochodzenia śródziemnomorskiego, o delikatnym korzennym aromacie. Używane do przyprawiania zup, mięs i ryb, sosów, galaret oraz marynat.
DOZOWANIE: do smaku
DUCROS RADZI: kilka listków laurowych ułożonych na wierzchu przygotowanej do pieczenia masy wzbogaci smak i aromat pasztetów.
ducros.
Kod produkcji
McCORMICK
Wyprodukowano dla Ducros Polska Sp. z o. o. przez Z.W.K.S. "Modus"
W Zamkyniu, 98-220 Zduńska Wola
WAGA NETTO:
6 G
Najlepiej spożyć
30 minut kilkakrotnie polewając rybę wytworzonym sosem. W miarę potrzeby uzupełniać wodę. Po upieczeniu usunąć liście. Na półmisku położyć upieczone pory, na nich rybę, zalać sosem. Udekorować plasterkami cytryny.<br>ZASTOSOWANIE: suszone liście wawrzynu szlachetnego pochodzenia śródziemnomorskiego, o delikatnym korzennym aromacie. Używane do przyprawiania zup, mięs i ryb, sosów, galaret oraz marynat.<br>DOZOWANIE: do smaku<br>&lt;name type="org"&gt;DUCROS&lt;/&gt; RADZI: kilka listków laurowych ułożonych na wierzchu przygotowanej do pieczenia masy wzbogaci smak i aromat pasztetów.<br>&lt;name type="org"&gt;ducros&lt;/&gt;.<br>Kod produkcji<br>&lt;name type="org"&gt;McCORMICK&lt;/&gt;<br>Wyprodukowano dla &lt;name type="org"&gt;Ducros Polska&lt;/&gt; Sp. z o. o. przez &lt;name type="org"&gt;Z.W.K.S. "Modus"&lt;/&gt;<br>W Zamkyniu, 98-220 Zduńska Wola<br>WAGA NETTO:<br>6 G<br>Najlepiej spożyć
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego